ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΨΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ “FRANCO BASAGLIA”!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου, το Τουρνουά Μπάσκετ Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας “Τρίποντο στο Στίγμα”. Έντονα συναισθήματα, όμορφες συναντήσεις, ωραίο μπάσκετ, άμιλλα, χαρά, παλμός και μουσική, είναι λίγα απ’ όσα ζήσαμε! Γι’ αυτά και γι’ ακόμα περισσότερα ευχαριστούμε θερμά την ΕΠΑΨΥ και το Κέντρο Ημέρας FRANCO BASAGLIA και τους συγχαίρουμε για την άψογη διοργάνωση!

Η συμμετοχή και η συνεργασία, η ατομική προσπάθεια και η ομαδική αξία, έννοιες κεντρικές στην ανάκαμψη από τη ψυχική νόσο και στον αγώνα ισότιμης συμμετοχής στα κοινά, μπόλιασαν κάθε τρίποντο, ντρίμπλα ή layup.

Την ομάδας μας, τους ΑΝΟΔΙΤΕΣ, για πρώτη χρονιά εκπροσώπησε η υπηρεσία κατ’ οίκον νοσηλείας και ειδικής φροντίδας ψυχικής υγείας του Κέντρου Ημέρας. Για τις μπλούζες των παικτών ευχαριστούμε θερμά την Admiral και τη Social Mellon και προσωπικά την Κατερίνα Δημητρακοπούλου για τη συνεχή στήριξή της στο Έργο μας. Ευχαριστούμε επίσης τους Basaglians και την ομάδα της IASIS για τους εθελοντές παίκτες!

Ανυπομονούμε για το επόμενο Τουρνουά!